Curi RESEPI sandwich premium di Youtube sampai TERPAKSA buka kedai kerana terlampau banyak order



Lokasi :G-3 Bazar Mara, 34600 Kamunting, Perak

Waktu Niaga : Setiap Hari ( Jumaat CUTI )
9 pagi – 6 petang

Untuk Tempahan : 010-550 5927

(Contact : azfarbadrul@gmail.com)

#MalaysianStreetfood​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #RacunAzfarBadrul​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #PasukanAsik​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #LanjutkanDikamu​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #RacunHobbyMakan​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #SupportPeniagaJalanan​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #Perak​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ #ApitsKitchenSandwich #BazarMaraKemunting #SandwichEggyChiz #SandwichCrustyCrab #SandwichMeatlove #SandwichAmericanClub #SandwichFlaminChuncyTuna #SandwichSmokedGrillChicken #MiniBox #SandwichMurah #SupportAnakMuda #JalanJalanTaiping

DILARANG SAMA SEKALI SEKIRANYA ANDA MENGUPLOAD VIDEO INI TANPA MEMINTA IZIN DARI AZFAR BADRUL SENDIRI.

UCX_YgHsAED46ZgMdDanPDKA

source

  • Apist Kitchen Sandwich
    Waktu Niaga : 9 pagi – 6 petang (Jumaat CUTI )
    📍https://g.page/r/CSJ14DtEpoCQEAo
    Waze : Apist Kitchen

    AZFAR BADRUL 25/10/2022 pm7:40
  • menu best. teguran just. jgn tekan berkali roti. even nak bg die mlekat. sy pkeja subway pon rule kte xley penyekan roti mlekainakn kwasan nak buh menu tu je

    Fizrul Ali 25/10/2022 pm7:40
  • Terbaik

    Selendang Mewah 25/10/2022 pm7:40
  • Sedapnyer

    Fitri Shah 25/10/2022 pm7:40
  • Betul mahal baik buat sendiri

    Hamidah Cheng 25/10/2022 pm7:40
  • Fuhh murah dhtuuuuu!! Ada jumpa tmpt sama harga tp isi biasa2 jer2 😅 ni ekslusif btul 😋

    Izara Aisyah 25/10/2022 pm7:40
  • Saya pun nak curi la resepi ni 😂😂

    Frankenwiddy 25/10/2022 pm7:40
  • Ikutkan kos kotak dan bahan sandwich,memang bebaloi…

    nurashikin ekin 25/10/2022 pm7:40
  • sdpnyaaa tngok

    MUNA LISA 25/10/2022 pm7:40
  • Alhamdulillah syukur pernah beli dlm Apr 2022 di Kemunting . Alhamdulillah mmng sedapp. First time beli sy dari Seri Manjung. Ank sy suka ssnggt. Nti dtg lagi. In Shaa Allah Biiznillah mbntu perniagaan shbt2 Muslim. Moga perniagaan diberkati sll olehNya. Allahumma aamiin Ya Robb 🤲

    Lin elzahra 25/10/2022 pm7:40
  • Nice

    enlivenourlive 25/10/2022 pm7:40
  • Curi?.. ambil bang..nak clip bait tp hang punya cara x kena bang..ak tgur cara elok

    Cactus Jacker 25/10/2022 pm7:40
  • Saya pernah order untuk makan2 dekat office. Sedap dan harga berpatutan la bagi saya sbb bahan2 dia pun banyak 👍

    Rizwana Roslan 25/10/2022 pm7:40
  • They have klass,sgt berseh,buat sendiri,bk gi bli barang,parking, nk simpan,nk siang,,segala nk perfect,lon kira penat gijer, last2 sampai ke standard cafe ni?

    Alan Razali 25/10/2022 pm7:40
  • Terbaaaaik ….💪👍

    SAM 25/10/2022 pm7:40
  • Generally all sandwivhes will taste nice becoz of the cheese and mayo

    jey el 25/10/2022 pm7:40
  • Kalau aku mkn ni kompom tak habis..

    Salleh Sirat 25/10/2022 pm7:40
  • Korang ni byk songeh le.. Lain org lain caranya… Tp bagi sy hrga tu berpatutan dah… Roti smua Mahal… Sapa brniaga mknan tau le.. Yg penting sedapnya👍👍.. N kualiti kbersihannya.. 👍

    yanie Akim 25/10/2022 pm7:40
  • Hampa xboh sos ka?

    Imran Md Yatim 25/10/2022 pm7:40
  • Sesuai lah dengan harga,bahan² dia pun bukan alang²bharga

    Arvina Hashim 25/10/2022 pm7:40
  • Blik kg nti nk try..

    ZAD_237 25/10/2022 pm7:40
  • kat tmpat saya (bp) pon ada sorang akak tu buat camni..😋filling smpai 16 jenis, tapi dia meniaga carboot je…

    Zuhra Zainuddin 25/10/2022 pm7:40
  • Tengok dia tekan roti, auto turn off.

    anne 25/10/2022 pm7:40
  • Sandwich ni tengok pun dah tau sedap.

    Azmirov 25/10/2022 pm7:40
  • Murah dh ni..kenyang smpai ke petang kalau sy lah😁😁😁

    aida siti aida 25/10/2022 pm7:40
  • o briens

    Chi Wu 25/10/2022 pm7:40
  • Roti paling best buat sandwich 🥪 Massimo. Kalau sayur dikeringkan Dan Roti jgn ditekan MCM mampat Tu xbest tau Kan gardinea punya roti camna

    ohk 25/10/2022 pm7:40